Trude

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Kaland & Partners avd. Vestkanten. Daglig leder/Megler/Jurist

“Som megler kan jeg virkelig anbefale jentene i dCor styling. De har stylet mange boliger for meg og mine nærmeste kollegaer siste tiden. Jentene har ytt god service fra dag 1 og stiller alltid opp til avtalt tid. Kundene, både selgerne og interessenter, har skrytt av flott styling.
Jeg anbefaler de til alle som skal style boligen sin for salg.»

lene.ytredal@dnbeiendom.no_____resize_gcs_702_800_85_0,25

Lene Ytredal

DnB Eiendom, Bergen Torgalmenningen

"Jeg har vært megler i 11 år, brukt boligstyling fra tid til annen på boliger jeg selger, men aldri funnet en boligstyling jeg har vært 100% tilfreds med. Jeg fikk så høre om Dcor, prøvde de og var endelig kjempefornøyd. God service, samt en moderne, stilren skandinavisk stil med høykvalitets interiør. Kan på det varmeste anbefales!"

AAEAAQAAAAAAAAo0AAAAJDY5ODM5NWVmLTU5MjUtNDBlMi05OWE0LWIyNDM3MDhlODRhYQ

Thomas K. Johansen

Eiendomsmegler, PrivatMegleren Vest

«Jeg har samarbeidet med dCor Styling og det kommer jeg til å fortsette med! Svært serviceinnstilt, kreativ og løsningsorientert er ord som beskriver disse jentene godt. Her er kunden og boligen i fokus, og de gjør alt de kan for at nettopp din bolig skal skille seg ut på en positiv måte. Her får du frem det beste i din bolig!»

Silje

Silje Joramo

Eiendomsmeglerfullmektig. Kaland & Partners avd. Vestkanten

"dCor styling er et utrolig dyktig og profesjonelt stylingselskap!! Jeg og mine kollegaer har benyttet oss av de ved salg av flerfoldige boliger. Jeg har alltid vært utrolig fornøyd med stylingen og servicen de leverer. Smilende og positive damer som er punktlige og alltid yter det lille ekstra for at både kunden og jeg som megler skal bli super fornøyd. Stylingen de leverer er meget smakfull, moderne og nordisk. Gir mine varmeste anbefalinger!"

Siv Bente1

Siv Bente Hansen-Besseberg

Salgsleder Hordaland / Eiendomsmegler Krogsveen avd. Åsane

"Jeg har benyttet dCor en rekke ganger og har alltid vært fornøyd med resultatet! Kreativ og fin styling som tilpasses godt til objektet som skal selges. I tillegg oppleves dCor som en pålitelig og fleksibel samarbeidspartner både for selger av boligen og for meg som megler. Jeg er ikke i tvil om at DCor bidrar sterkt til en høyere salgspris på boligen»

Ragnar

Ragnar Lillejord

Eiendomsmegler, DnB Torgalmenningen

"dCOR har stylet mange boliger for mine kunder de siste årene. De er kreative i løsningene og gjør sitt ytterste for å presentere boligen din på beste måte i markedet. De er pålitelige, fleksible og yter god service som forenkler arbeidet både for kundene og meg. Jeg kan varmt anbefale dCOR dersom du ønsker en god salgspresentasjon av din bolig"

Thea

Thea Vinnes Skauge

Eiendomsmegler MNEF - Z-megleren

"dCor er uten tvil de beste på styling i Bergen. Vi har samarbeidet i flere år, og de holder alltid høy kvalitet. De er fleksible og detaljorienterte. Jeg er veldig fornøyd"

Cecilie1

Cecilie Ring Bøckmann

Bomiljø- og markedskonsulent; Sammen Bolig Studentsamskipnaden på Vestlandet

"dCor har utført underverker med våre studentboliger og viser hvor fantastisk fint man kan få det på liten plass. De har virkelig sansen og gjør det utrolig hjemmekoselig og moderne. I tillegg er de kjappe, pålitelige og enkle å samarbeide med. Anbefaler dem på det varmeste!"